ONE DAY VIP STYLING INTENSIVE
These are Power Hours on steroids. A day of training and setting-up systems bespoke to you. You'll get one-to-one, face-to-face support in a beautiful setting. And by the end of the day, you'll have a strategy in place, complete with techniques to successfully take you through the next weeks, months and beyond.
The VIP day's are designed specifically for you and your business. During the initial Skype session we discuss what it is your want to focus on and achieve. I then start planning and plotting the custom-made content for the day.
The VIP intensive schedule looks like a little something like this:
9am - Welcome and of course coffee, always coffee
9.30am - 90 minute session
11.00am - 30 minute comfort break
11.30am - 90 minute session
1pm - Lunch
2pm - 90 minute session
3.30pm - 30 minute comfort break
4.00pm - 60 minute session
5pm - Review and Recap
5.30pm - Wrap-up
A full day of strategising, planning and taking action.
Lunch and refreshments throughout the day in suitably beautiful location.
3 month strategy plan
Added extras - Worksheets, Workbooks, Cheat Sheets, resources to help you on your way.
7 days of email support
Clarity, focus and support